Home                                                                

Wandelen

Deze pagina is de inhoudsopgave van de diverse wandelonderwerpen waar we iets van willen laten zien.

KWBN en andere organisaties

Toen we in 1984 begonnen met regelmatig lange wandelingen te maken kozen we meestal voor tochten die georganiseerd werden onder auspiciën van de KNBLO-NL (Koninklijke Nederlandse Bond voor Lichamelijke Opvoeding - Wandelsportorganisatie Nederland) en van de NWB (Nederlandse Wandelsport Bond). Vanaf 1 januari 2015 zijn beide organisaties opgegaan in de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland). Ook  werd deelgenomen aan wandelevenementen van andere organisaties.

Klik hier voor onze mooiste wandeltochten.

 

 

 

Buitenlandse tochten

In 1995 maakten we onze eerste buitenlandse wandeltocht. Sinds dat jaar wandelen we jaarlijks enige malen in het buitenland. De meeste tochten zijn meerdaagse wandelevenementen.

Klik hier voor de mooiste buitenlandse wandelevenementen.

 

 

 

 

IML

Onze eerste buitenlandse tocht was georganiseerd onder de vlag van de IML (International Marching Leage Walking Association). Door reeds in 8 verschillende Europese landen gewandeld te hebben zijn we European Walker. De 4-daagse van Nijmegen valt ook onder de IML-tochten.

Zie hier de mooiste IML-tochten.

 

 

 

 

Pieterpad

Uiteraard hebben we ook het Pieterpad gelopen. We zijn op 26 juli 1988 in Pieterburen (Gn) begonnen en bereikten de Pietersberg (Lb) op 8 mei 1993. Elke keer een etappe vanuit ons huis in Winschoten (Gn). We maakten de heen- en terugreis met het openbaar vervoer.

Voor een korte impressie per gelopen etappe kunt u hier klikken.

 

 

 

 

Camino Francés

Van 21 september tot 6 oktober heeft Leo een gedeelte van de Camino Francés gelopen. Hij heeft in 16 dagen van León naar Santiago de Compostela gelopen.

Voor een korte impressie kunt u hier klikken.

 

 

 

 

Kijk voor meer wandelen op:

Home

30-12-2019